RS_Algemeen_Familie02_optimized_edited.jpg

HOORCENTRUM

Samen op zoek naar jouw hooroplossing.

 

HOORTESTEN

Als audicien heb ik in de revalidatiesector reeds enkele jaren ervaring met gehooronderzoek en hoortoestelaanpassing bij zowel baby's, kinderen, tieners en volwassenen. In het hoorcentrum kunnen bijgevolg zowel kinderen (vanaf 5 jaar), adolescenten als volwassenen terecht voor een hoortest om hun gehoorverlies in kaart te brengen. U krijgt informatie en geïndividualiseerd advies. Indien nodig wordt u verwezen naar een NKO-arts voor uitgebreider onderzoek en een voorschrift voor een proefaanpassing met hoortoestellen.

HOORTOESTELLEN

Bij een vastgesteld gehoorverlies en bij bezit van een voorschrift voor een proefperiode met hoortoestellen, verkregen bij de NKO-arts, wordt samen met u een hooroplossing op maat gezocht. Er wordt merkonafhankelijk advies gegeven volgens uw vooropgesteld budget. Tijdens een vrijblijvende proef worden regelmatig afspraken gepland om te luisteren naar uw ervaringen en om hoortesten met de hoortoestellen uit te voeren. Zo worden de hoortoestellen zo optimaal mogelijk ingesteld. Na aankoop kunt u terecht voor nazorg, bijregelingen en herstellingen. De meest voorkomende hoortoestelmerken waarvoor u bij mij terechtkan, zijn: Phonak, Unitron en GN ReSound.

HOORHULPMIDDELEN

Zowel voor mensen zonder als met hoortoestellen kunnen hoorhulpmiddelen een extra ondersteuning bieden en de luisterinspanning verlagen. Denk maar aan trilwekkers, telefoonversterkers, tv-streamers, geluidsoverdrachtsystemen voor een beter spraakverstaan in moeilijke luistersituaties,... Wenst u extra informatie over dergelijke hoorhulpmiddelen kunt u steeds hier terecht.

GEHOORBESCHERMING

Bescherm je oren tegen gehoorschade bij overmatig lawaai. Zowel oorkappen voor kinderen, universele oordoppen als gehoorbescherming op maat zijn hier verkrijgbaar.
Bij gehoorbescherming op maat geniet u van het meeste comfort en is er de mogelijkheid om een aangepaste geluidsfilter volgens uw noden te kiezen. Zowel slaapdoppen, zwemdoppen, industriële doppen, muziekdoppen als doppen tijdens schietsport of motorrijden zijn mogelijk.

+ 32 492 49 61 67

Schaagstraat 94 8570 Anzegem

  • Facebook
  • Instagram

©2019 door Hoorcentrum & Logopedie Yanah Gevaert.